Menu

Online kérdőív vállalkozások részére

2020.11.04.

Településfejlesztési egyeztetés és konzultáció a Tizenötödik kerületi vállalkozások körében.

A Tizenötödik kerület jövője közös ügyünk. Együtt kell kitalálnunk, milyen kerületben szeretnénk élni és milyen lépések szükségesek ehhez. Ebben a folyamatban fontos elem az Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) és a Kerületfejlesztési Koncepció (KK) kidolgozása. A fejlesztések fő irányait, céljait közösen kell meghatároznunk, ezért mind a célok kijelölése, mind azok elérése csak akkor lehet sikeres, ha abban minél többen vesznek részt.

A Tizenöt2035 folyamat erről szól. Arról, hogy közösen tervezzük meg a kerület jövőjét.

Vegyen részt fórumainkon!

A közeljövőben számos platformon nyílik lehetősége a lakosságnak a közös tervezésre, véleményformálásra, javaslattételre, beleértve a kerületi civil szervezeteket és vállalkozásokat is. Mindezek mellett a legkisebbek pedig rajz és fogalmazáspályázaton mondhatják el „Mi az, amin változtatnának? Milyennek képzelik a kerületet, lakókörnyezetüket a jövőben, 15 év múlva?”.

Novemberben több esemény is megrendezésre kerül. Civil, vállalkozói és lakossági fórum egyaránt, melyekről folyamatosan értesülhetnek az önkormányzat honlapján és Facebook-oldalán. Cserdiné Németh Angéla polgármester hivatalos oldala is naprakész információkkal szolgál.

Online kérdőív

Azok számára akik nem tudnak jelen lenni az eseményeken,  – vagy részvételük mellett kérdőívünk kitöltésével is segítenék a közös munkát, – létrehoztunk egy online űrlapot. A Településfejlesztési egyeztetés és konzultáció kitöltése pár percet vesz igénybe és annak kitöltői nagyban hozzájárulhatnak a közös célok kijelöléséhez, és eléréséhez!

Az online kérdőív ITT tölthető ki.   

Ötletét, véleményét vagy javaslatait már most várjuk a tizenot2035@bpxv.hu e-mail címre, a regi.bpxv.hu/tizenot2035 címen pedig a tervezés folyamatáról és a részvétel lehetőségeiről is tájékozódhat.


 

 

(D.I.)