Menu

Rajzpályázat

2020.10.14.

A XV. kerület a legkisebbeket is bevonja a jövő tervezésébe.

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata a Pro Regio Non-profit Kft. közreműködésével, valamint a JCDecaux és az XVMédia Non-profit Kft. támogatásával óvodai rajzpályázatot hirdet „Tizenöt2035” címmel a XV. kerületi óvodás korú gyermekek, óvodai csoportok számára.

A legjobb 10 alkotás könyvutalványban részesül, mindezeken túl a legjobb 10 alkotás megjelenik a Tizenötödik kerületben lévő JCDecaux buszmegállók Citylight felületein, valamint az ÉLETKépek újságban is. Sőt, a teljes anyagból kiállítást is szerveznek majd – derült ki a felhívásból.


A RAJZPÁLYÁZAT TÉMÁJA:
Mi az, amit a gyerekek szeretnek a kerületben, a szűk környezetükben? Mi az, amin változtatnának? Milyennek képzelik a kerületet, lakókörnyezetüket a jövőben, 15 év múlva?

A PÁLYÁZÓK KÖRE:
a XV. kerület intézményeinek óvodás korú gyermekei, óvodás csoportjai.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI:
Pályázatot benyújtani egyénileg vagy csoportosan lehet. Egy gyermektől/csoporttólegy pályamunkát fogadunk el. A pályaművek bármilyen felületre (papír, vászon, egyebek) szabadon választott technikával készülhetnek (rajz, festmény, vegyes technika).

MÉRET:
A4

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:
a műveket az adott tagóvoda vezetőjéhez kell eljuttatni személyesen vagy szkennelve, fényképen e-mailben, aki 2020. november 15-ig továbbítja a tizenot2035@bpxv.hu e-mail címre vagy leadja személyesen a Polgármesteri Kabinet Titkárságán. Az e-mail tárgya: Tizenöt2035 Rajzpályázat.
Minden pályázathoz mellékelni kell a letölthető Adatlapot (kitöltve, szülő részéről aláírva) a pályázatot segítő óvodapedagógus adataival (név, telefonszámok, e-mail cím, aláírás, pecsét).

BENYÚJTANDÓK:
pályamű, adatlap (aláírás, dátum)

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE:
2020. november 15.

A PÁLYAMUNKÁK ELBÍRÁLÁSA:
2020. december 15.

DÍJAZÁS:
a legjobb 10 alkotás könyvutalványban részesül, mindezeken túl a legjobb 10 alkotás megjelenik a XV. kerületben lévő JCDecaux buszmegállók Citylight felületein, valamint az ÉLETKépek újságban is. Szülői beleegyezés esetén kisfilmek is készülnek a nyertes alkotókról és műveikről. Az összes pályaművet közzétesszük a regi.bpxv.hu honlapon, valamint a teljes anyagból kiállítást is szervezünk.Letölthető pályázati adatlap: https://bit.ly/3iWarRJ

„Hajrá, Ovisok és Szüleitek! Mutassátok meg, milyennek képzelitek a Tizenötödik kerületet 15 év múlva!” -olvasható Cserdiné Németh Angéla Polgármester Facebook oldalán.

logo

(D.I.)