Menu

Fogalmazás pályázat

2020.10.15.

A XV. kerület az iskolásokat is bevonja a jövő tervezésébe.

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata az Észak-Pesti Tankerületi Központ, a Pro Regio Non-profit Kft. közreműködésével, valamint a JCDecaux és az XVMédia Non-profit Kft. támogatásával iskolai fogalmazás pályázatot hirdet „Tizenöt2035” címmel a XV. kerületi általános iskolás, valamint középiskolás korú diákok számára.


A PÁLYÁZAT TÉMÁJA: Mi az, amit a diákok szeretnek a XV. kerületben, a szűk környezetükben? Mi az, amin változtatnának? Milyennek képzelik a XV. kerületet, lakókörnyezetüket 15 év múlva?

A PÁLYÁZÓK KÖRE: a XV. kerület köznevelési intézményeinek diákjai

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI: Pályázatot benyújtani egyénileg lehet. Egy diáktól egy pályamunkát fogadunk el. A pályaművek szabadon választott formában készülhetnek: lehet novella, fiktív történet, elbeszélés, leírás vagy éppen párbeszéd. Kézzel írott fogalmazás is leadható.

TERJEDELEM: szóközzel számítva minimum 3600, maximum 4000 leütés, karakter.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA: a műveket személyesen vagy e-mailben kell leadni 2020. november 15-ig a tizenot2035@bpxv.hu e-mail címen, illetve a Polgármesteri Kabinet Titkárságán.
Az e-mail tárgya: Fogalmazás Tizenöt2035. Minden pályázathoz mellékelni kell a letölthető Adatlapot (kitöltve, szülő részéről aláírva).

BENYÚJTANDÓK: pályamű, adatlap (aláírás, dátum)

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2020. november 15.

A PÁLYAMUNKÁK ELBÍRÁLÁSA: 2020. december 15.

DÍJAZÁS: a legjobb 10 alkotás könyvutalványban részesül, mindezeken túl a legjobb 5-5-5 alkotás (alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás) megjelenik a XV. kerületben lévő JCDecaux buszmegállók Citylight felületein, valamint az ÉLETKépek újságban is. Szülői beleegyezés esetén kisfilmek is készülnek a nyertes alkotókról
és műveikről.

Letölthető pályázati adatlap: ITT

 

logo

(D.I.)