Menu

Parkőrszolgálat véleményfelmérés

2018.11.14.

Kerületünkben a  parkőrszolgálat a bevezetés első, úgynevezett kísérleti szakaszában, három parkban – a Nádastó parkban, a Kontyfa utcai rekreációs parkban és a Fő téren – látja el jelenleg feladatait a hét minden napján reggel 7 órától este 19 óráig.

Az új szolgáltatás bevezetésével alapvető célunk a parkok állapotának megőrzése és a rend folyamatos fenntartása volt, amely célkitűzés keretében a parkokba látogató állampolgárok közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a szolgálatot teljesítő kollégákkal, problémájukat, kérdéseiket már a helyszínen elmondhatják, és azok minél előbb orvosolhatóak.

Eddigi tapasztalataink szerint a parkőrszolgálattal felügyelt területek tisztábbak lettek és az ott elkövetett szabálysértések száma is csökkent, ezért a parkőrszolgálat 2019. évi folytatását tervezzük.Annak érdekében azonban, hogy a szolgáltatás minél hatékonyabb legyen, minél inkább szolgálja a lakossági elégedettséget, a fejlesztési elképzeléseink kidolgozásához szeretnénk megismerni az Ön személyes véleményét is.

Kérjük, segítse munkánkat, és tiszteljen meg minket a parkőrszolgálatunkról szóló kérdőív kitöltésével! Kérdőívünket itt találja:

http://bit.ly/BPXV_Parkorszolgalat_kerdoiv

Kérjük olvassa el Németh Angéla polgármester asszony levelét is a felméréssel kapcsolatban.

Köszönjük segítő együttműködését!