Menu

Közlemény

2021.09.15.

A társasházak és szövetkezeti lakóépületek felújítását támogató pályázat keretösszege 2021.09.15-én kimerült.

A Városgazdálkodási Főosztály tájékoztatása alapján a társasházak és szövetkezeti lakóépületek felújítási, nagyobb volumenű karbantartási és korszerűsítési munkáinak támogatására kiírt 2021. évi pályázat 50.000.000,-Ft-os keretösszege 2021. szeptember 15. napon (12.00 óra) kimerült. A pályázat véghatárideje: 2021. október 29. 10.00 óra, azonban a pályázatot a Városgazdálkodási Főosztály a mai nappal lezárta a keret kimerülése miatt. A későbbiekben beérkező pályázati adatlapok elbírálására már nincs lehetőség.

 

 

 

 

PÁLYÁZAT

A Képviselő-testület a 2021. évi költségvetésében is forrást biztosított a társasházak és szövetkezeti lakóépületek visszatérítendő felújítási, nagyobb volumenű karbantartási és korszerűsítési pályázatának lebonyolításához. A pályázat költségkerete az idei évben 50 millió forint.

A részvételhez szükséges pályázati adatlap és a hozzá kapcsolódó mellékletek letölthetők ITT:

Pályázati felhívás 2021.Jelentkezési adatlapNyilatkozatFelhatalmazó levél mintaTámogatási szerződés tervezet minta
,valamint az Ügyfélszolgálaton (1153 Bp. Bocskai u. 1-3. – Illyés Gy. utca sarok) személyesen átvehetők.

A pályázati kiírás itt tekinthető meg.

A XV. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete lehetőséget biztosít a társasházak és szövetkezeti lakóépületek közös tulajdonban álló épületrészeinek, elemeinek felújítási, nagyobb volumenű karbantartási és korszerűsítési munkáinak kamatmentesen visszatérítendő előfinanszírozott kölcsön formájában történő támogatására.

A pályázat beadásának határideje: 2021. október 29. 10 óra

A pályázati adatlapot a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Főosztálya a költségkeret kimerüléséig fogadja.

 

További részletes információt a pályázati kiírásban és a pályázati adatlapon olvashatnak, valamint a következő telefonszámon és e-mail címen