Menu

XV. kerületi Önkormányzat nyári napközis tábora

2011.06.20.

A XV. kerületi Önkormányzat idén június 20 és augusztus 19 között szervezi a hagyományos napközis táborát. A tábort az Ifjúsági és Sport Központ üzemelteti.

A tábor helye: Budapest XV. ker. Szántóföld u. 3., Sporttelep és Napközis Tábor. Azok a XV. kerületi lakhelyű, vagy a XV. kerületi Önkormányzat fenntartásában működő általános iskolás tanulók táborozhatnak itt, akik már befejezték az első osztályt és még nem jártak nyolcadik osztályba. A táborban a pedagógus felügyeletet, programok szervezését, kísérést június 20-július 8-ig a László Gyula Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda, július 11-július 29-ig a Kontyfa Középiskola, Általános Iskola és Óvoda, augusztus 1-augusztus 19-ig a Czabán Általános Iskola és Óvoda pedagógusai biztosítják. Az öt hektáros területen sportpályák, zárt és nyitott foglalkoztatók, ebédlő áll rendelkezésre.

A befizetett térítési díjért napi háromszori étkezés biztosított.

A díjmentes programokat a táboroztató iskolák szervezik (pl. úszás a tanuszodában, korcsolyázás a Pólus jégpályáján, állatkert látogatás, Hungaroring, veresegyházi medve park, állatsimogató, sportversenyek, kézműves foglalkozások, sportjátékok, társas játékok).

Teljes időben védőnői ellátás áll rendelkezésre.

Három gyülekező helyről (Budai II. László Stadion, Szent Korona Általános Iskola és Óvoda, László Gyula Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda) különjárati autóbusz szállítja a gyermekeket – térítésmentesen – a táborba és vissza. A gyülekező helyeken és a Szántóföld utcai Sporttelep és Napközis Táborban minden reggel 6.30-tól biztosított a felügyelet.

Befizetés szerdai napokon a táborban. Az étkezés lemondása írásban lehetséges.

Bővebb felvilágosítás kérhető a 306-4016-os telefonszámon.