Menu

„Üzletember találkozó a szabadidős programok jegyében”

2005.05.17.

Kedves Kamarai Tagok, Kedves Barátaink!
2005. június 4. (szombat) 9,00-18,00-ig (Ünnepélyes megnyitó: 10 óra) immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a jó hangulatú, sporttal fűszerezett kamarai napunkat. Helye: Zuglói Sport-és Szabadidő Központ (Budapest, XIV., Csömöri u. 17-19.)

Szakmai programok:

  • Pályázatírók találkozója a vállalkozókkal
  • Széchenyi kártyában rejlő vállalkozói lehetőségek

A szakmai programokon túl lesz:

  • Kispályás focibajnokság a BKIK vándorkupáért;
  • Tagozati bajnokság a Tagozati Kupáért;
  • Íjászat, asztalitenisz, sakk, ulti, 11-es rúgó verseny, lövészet, kosárdobás, ügyességi játékok;

PÖRKÖLTFŐZŐ VERSENY !

Várjuk előzetes jelentkezéseiket !

A rendezvényt a BKIK Tagozataival, a VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezetével és a Zuglói Vállalkozói Szövetséggel együtt rendezzük. A pörköltfőző versenyt Budapest-Zugló Önkormányzatával közösen bonyolítjuk.
Várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik érdeklődnek a szakmai programok és sportversenyek iránt és akik szeretnék „kapcsolati tőkéjüket” tovább bővíteni.
Szponzoraink jóvoltából értékes díjakat nyernek a versenyek helyezettjei.
Várom továbbá olyan vállalkozások jelentkezését, akik termékeiket, szolgáltatásaikat szívesen megmutatják a nagyközönségnek. A reklámra, bemutatókra lehetőséget biztosítunk. (Sátrakat, asztalokat tudunk adni.) Ezért egy minimális szponzori díjat, illetve a sportversenyek díjazottjaiknak szóló ajándékokat kérünk cserébe.
A rendezvény Fővárosi szintű, de várunk vendégeket a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától, a VOSZ Közép-Magyarországi Régiójától is. Több média is tudósít az eseményről. Szponzoraink nevét külön is közzé tesszük.
Érdeklődni és jelentkezni a fenti címen és telefonszámon lehet Varga Katalinnál.

Üdvözlettel:
Marjay Gyula

XIV. kerületi tagcsoport elnöke

Eddigi szponzoraink:
Inter-Európa Rt, Power Shield Kft, Geotrade-Hungary Kft, Zuglói Vállkozói Szövetség, Hungarocar 200 Rt-Suzuki Ház, Aranypók Rt, Budapest Bank Rt, Városligeti Sörsátor, Cartographia Kft, VOSZ KRMSZ,