Menu

Utcafórumot tartott Tóth Veronika alpolgármester

2022.10.14.

Az eseményen részt vett Barkóczi Balázs országgyűlési képviselő és Cserdiné Németh Angéla polgármester is.

Október 12-én a Páskomliget utca–Sárfű utca sarkán tartott utcafórumot Tóth Veronika alpolgármester, a 10. számú egyéni választókörzet képviselője, de vele tartott Cserdiné Németh Angéla polgármester és Barkóczi Balázs országgyűlési képviselő is.

„Ez egy fogadóóra, melyet nem a hivatalban, hanem itt a körzetem, egyik legforgalmasabb pontján tartunk. Ily módon ugyanis több emberrel találkozhatok, mint a hivatalban, és nemcsak egyéni problémákról, hanem közérdekű dolgokról is tudok beszélgetni velük.”

– indokolta a helyszínválasztást Tóth Veronika.

Az önkormányzat az utóbbi időszakban több fejlesztést is végrehajtott a körzetben, hiszen megújult a Páskomliget utcai zöldterület az Olajág otthontól egészen a Vásárcsarnokig új utcabútorokat helyeztek ki, megmetszették a növényeket, sőt még új parkolók is létesültek.

„Sok visszajelzés érkezik az itt lakóktól, hogy örülnek a változásoknak, de a panaszaikat is hallom. Ebben a körzetben is kardinális kérdés a parkolás, melyre nagyon nehéz lesz megoldást találni. Illetve sok visszajelzés érkezik, hogy szemetesek a közterületek, meg sok a kutyapiszok.”

A helyi ügyek mellett az országos problémák is szóba kerültek az utcafórumon, az egyik legfőbb téma természetesen a rezsinövekedés volt. Tóth Veronika elmondta, hogy nagyon sokan panaszkodtak neki a megélhetési problémáik miatt.