Menu

Ülésezett a képviselő-testület

2022.03.11.

Tíz napirendi pontról döntöttek a képviselők.

Március 10-én  18 órától rendkívüli testületi ülést tartott Önkormányzatunk képviselő-testülete.

Az alig húszperces rendkívüli testületi ülésen gyors és egyhangú döntés született az intézményi térítési díjak felülvizsgálatáról, a szavazatszámláló bizottságok tagjainak megválasztásáról, a 2021. évben nyújtott civil alapítványi támogatások elszámolásáról, és a nemzetiségi önkormányzatoknak nyújtott 2021. évi támogatás elszamolásáról.

A képviselők egyhangúlag elfogadták a közművelődési szervezetek 2021. évi támogatásának elszámolásáról, valamint a 2022. évi támogatásáról, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének 2022. évi támogatásáról, valamint az önkormányzat által támogatott sportegyesületek, sportvállalkozások és sport területén tevékenységet kifejtő alapítvány, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2021. évi működési és felhalmozási célú támogatásának elszámolásáról, valamint 2022. évi működési és felhalmozási támogatásáról szóló előterjesztést.

Elfogadták a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület 2021 . évi támogatásának elszámolásáról, valamint a földgáz és villamos energia beszerzéséről, és az ehhez kapcsolódó, a 2022., 2023. és 2024. éveket érintő előzetes kötelezettségvál!alásokról, továbbá a dr. Vass László Egészségügyi Intézmény RTG és CT teleradiológiai szolgáltatások biztosításával kapcsolatos előzetes kötelezettségvállalásról szóló előterjsztést.

A képviselő-testület munkarend szerinti soron következő rendes ülésére március 30-án (csütörtökön) kerül sor.

(https://www.facebook.com/budapest15kerulet)