Menu

Új békát kapott a békás játszótér

2021.03.17.

Egy hatalmas, egyedi béka került a Közvágóhíd térre a Répszolg kivitelezésében.

A XV. kerület közterületeit kezelő Répszolg Nonprofit Kft. 2021-ben is folytatja a játszóterek megújítását – ennek első látványos jele a Közvágóhíd téri Béka játszótéren bukkant fel.

Fotók: Répszolg

Új és hatalmas, kézzel készített béka lesz a jövőben a játszótér ékessége. Az alkotás 2 méter magas és kézi laminált, üvegszálas erősítésű poliészter gyantából készült. Autófelületkezelési módszerekkel gittelték, alapozóval festették a felületét. A dekoráció festékkel fújva és ecsetelve készült és 2 komponensű lakkal van védték le. A béka ütésálló, a lakkozásnak köszönhetően UV álló, a műgyanta égésgátló keverékkel készül, így a végleges forma magas tűzállósággal rendelkezik.

Az egyedi festés lehetővé teszi, hogy a békaszobrocska sokkal időtállóbbak legyen, mintha csak fóliával lenne borítva.

A Répszolg és az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy ne másszanak a békára és vigyázzunk rá közösen, hogy minél tovább dísze legyen a Közvágóhíd térnek!

A napokban elindult a Répszolg Facebook-oldala is, ahol tájékozódhatnak a cég munkájáról, a kerület közterületeinek fejlesztéséről és új eszközt jelent a kapcsolattartásban is. Ennek kapcsán egy kis játékra invitálják a gyerekeket és a felnőtteket. Amennyiben elmennek a helyszínre és készítenek egy szelfit a békával, töltsék fel a Répszolg Facebook-oldalára, a nyereményjáték felhívásával kapcsolatos bejegyzés alá kommentben. A feltöltők ajándékba kapnak egy Répszolg gravírozott tollat, amit a Száraznád utca 4-nél lévő irodánkban tudnak átvenni, ezzel kapcsolatban keressék Konrád Leát.