Menu

Új bankfiók nyílt a kerületben

2006.06.21.

A régi posta helyén, a Nyírpalota utca 40. szám alatt nyitotta meg a K&H Bank új fiókját.A bankfiók igazgató asszonya, Oláh Andrea bemutatkozó látogatáson kereste meg tagcsoportunkat, s egy szívélyes beszélgetésen hívta fel vállalkozóink figyelmét szolgáltatásaik
igénybevételére.

Kedves Vállalkozó!

A K&H Bank Magyarország második legnagyobb pénzintézete 1 942 milliárd forintos mérlegfőösszeggel, mely banki és biztosítási termékek, továbbá pénzügyi szolgáltatások teljes választékát kínálja ügyvfeleinek, országszerte, mintegy 160 bankfiókban. Ezek között – a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) – megtalálható a prémium banki szolgáltatás, a befektetési alapkezelés, a lízing, az életbiztosítás, a nyugdíjpénztári szolgáltatás, a vagyonbiztosítás és az értékpapír kereskedelem, melyeket a Bank leányvállalatain és testvérvállalatán keresztül biztosít ügyfeleinek.

A K&H Bank látványos eredményeit annak köszönheti, hogy széles termékpalettájával, nemzetközi tapasztalatokon nyugvó szakértelmével hosszú távú és tartós együttműködést, minőségi tanácsadói szolgálatot kínál partnereinek. A folyamatosan változó és modern ügyféligények teljesítését tűzte ki célul a K&H Bank nemrégiben megnyílt XV. kerületi Nyírpalota utcai fiókja is. Felkészült munkatársaink, magas színvonalú szolgáltatásainkkal állnak az Ön és vállalkozása rendelkezésére. Akár vállalkozásának pénzügyeivel, akár magánemberként keres fel bennünket, mi segítséget nyújtunk Önnek okos döntései meghozatalában.

Kiemelt lehetőségeink között szereplő számlavezetési csomagunkat már akár havi 390 forintos díjjal, vállalkozói hitelt pedig akár tárgyi fedezet nélkül is igényelhet!

Bankfiókunkat a Nyírpalota utca 40. szám alatt találja, ahol kellemes környezetben, felkészült tanácsadó kollégák várják ügyfeleinket. A bankfiók előtt a parkolás ingyenes.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, keresse fel bankfiókunkat!

Fiókunk nyitva tartása:
hétfő 8:00 ? 17:00
kedd ? csütörtök 8:00 ? 16:00
péntek 8:00 ? 15:00

Döntsön okosan és válassza ki szolgáltatásaink közül az Önnek legmegfelelőbbet!

Üdvözlettel:

Orbán Andrea
fiókigazgató
K&H Bank