Menu

Tájékoztató a Deák utcai új összevont háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelő kivitelezési munkáinak megkezdéséről, a Karácsony Benő park egy részének lezárásáról

2016.12.15.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a Karácsony Benő park (87607/3 hrsz) önkormányzati tulajdonú ingatlanon megkezdődik a Deák utcai új összevont védőnői, háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelő építése.

A fejlesztés során a körzetben élő lakosság korszerű orvosi ellátása, kiszolgálása érdekében a Karácsony Benő park sarkán épülő egy szintes épület földszintjén kerülnek elhelyezésre a gyermekorvosi rendelők és védőnői szolgálat helyiségei. Az emeleti szinten a felnőtt orvosi rendelő, valamint a gyógytorna helyiségei kapnak helyet.

A tervezett épület belső átriumos, udvaros kialakítású, melynek megvalósítása során az épület belső részének homlokzata a parkot visszatükröző fehér üveg burkolattal, a külső út felőli homlokzat mészhomok tégla burkolattal készül, az alábbi látványtervnek megfelelően.

Deák látvány2

Deák utcai rendelő látványterve

A kivitelezési munkák megvalósítása érdekében a munkaterületet a kivitelezőnek átadtuk. Az építési terület 2016. december 14-től az alábbi helyszínrajzon jelöltek szerint körbekerítése kerül, mely miatt az ingatlanon a parkolási lehetőség nem biztosított. A személygépjárművek részére a továbbiakban a parkolás a közelben kialakított Bácska utcában működő ügyfélparkolóban megoldható.

Deák helyszínrajz

Helyszínrajz

Megértésüket megköszönve,

Hajdu László
polgármester