Menu

Szurkolói ankét a REAC-nál

2006.02.27.

Az elmúlt héten tartotta hagyományos szurkolói ankétját a REAC vezetősége, melyen szó esett a téli felkészülési mérkőzésekről. A programon a házigazdák (Urbán Flórián vezetőedző és Kutasi Róbert klubigazgató) mellett részt vett dr. Géczi István, az Ifjúsági És Sportközpont igazgatója, valamint Moór Árpád elnökségi tag.

Elsőként Moór Árpád köszöntötte a csapatot a teremtornán elért első helyezéséért, majd Kutasi Róbert vette át a szót.
A jövő céljai között említette a klubigazgató a csapat NB I-ben való maradását.
-A csapat becsületes úton jár, nincsenek gazdasági problémák, a kötelezettségeinket épp ezért határidőre teljesítjük. Van elég tehetséges magyar játékos, akikkel győzni lehet, nem kérünk a külföldi gólkirályokból- mondta, majd bemutatta a csapat két új játékosát, Koltai Tamást és Tamási Zoltánt. Előbbi már a korábbiakban játszott kék-sárga színekben, s most közel öt év után visszatért, s remélhetőleg gólokat rúg a csapat NB I-ben bennmaradása érdekében. Tamási Zoltán pedig a védelmet fogja erősíteni. Ő most az Újpest csapatától érkezett a REAC-hoz.
Urbán Flórián a felkészülés nehézségeit hangsúlyozta, hiszen az egész téli szünetben csak műfüves pályán nyílt lehetőségük az edzésre. Ebben az időszakban viszont az erőnlét fejlesztésére fordítottak nagy hangsúlyt. Emellett azonban fontos, hogy pszichésen is felkészüljenek a megmérettetésekre a játékosok, s a tavaszi idényben tudjanak végig harcolni kilencven percem keresztül a győzelem érdekében.
Dr. Géczi István a pálya rossz állapotáról beszélt néhány mondatban, s kihangsúlyozta, hogy a kedvezőtlen időjárás ismét hátráltatja az edzések lebonyolítását.
Kutasi Róbert klubigazgató köszönetet mondott a szurkolóknak, s örömének adott hangot, hogy az 1981 után születettek válogatottjában négy REAC-os játékos is szerepel, így az utánpótlás biztosított. Szintén örömmel mondta, hogy a tervek között szerepel egy kivetítő telepítése a pálya mellé a világbajnokság idejére, ahol közösen tekinthetik meg, majd vitathatják meg a szurkolók és a játékosok, a szakemberek a mérkőzéseken látottakat.
Az ankéton részt vevők mindannyian egyet értettek abban, hogy fontos a nézőszám növelése, a szurkolók megnyerése a csapatnak, mert így a játékosok önbizalma is nő, amelyre nagy szüksége van mindannyiuknak az elkövetkező hónapok folyamán.

Képes beszámoló