Menu

Szünetel a személyes ügyintézés a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán

2021.03.08.

Személyes ügyintézésre csak a halaszthatatlan ügyekben – telefonon előre egyeztetett időpontban – van lehetőség március 22-ig.

A Polgármesteri Hivatal majdnem minden szervezeti egysége – a közterületfelügyelet kivételével – otthoni munkavégzésre áll át március 8. és 22. között. Így a személyes ügyfélfogadás továbbra is szünetel, de minden osztályon lesz telefonos ügyelet.

Személyes ügyintézésre csak a következő halaszthatatlan, anyakönyvi ügyekben – telefonon előre egyeztetett időpontban – van lehetőség: születés és haláleset anyakönyvezése; házassági szándék bejelentése; teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat – születendő gyermek esetében; anyakönyvi kivonat kiadása sürgős esetben.

Az anyakönyvi időpont egyeztetés tárgyában hívható telefonszámok:

+36 1 305 3353
+36 1 305 3372
+36 1 305 3121

Egyéb ügyekben kérjük, hogy továbbra is az illetékes szervezeti egységet vagy a +36 1 305 3100 központi számot hívják!

Amennyiben beadványuk, leadandó iratuk van, azt kérjük, hogy az Ügyfélszolgálat előtt elhelyezett urnába dobják vagy adják le a hivatali portán.

Ha van rá lehetőségük, akkor az ügyfélkapu és cégkapu segítségével elektronikusan intézzék az ügyeiket, vagy írjanak e-mailt az ugyfelszolgalat@bpxv.hu e-mail címre.

Akinek március 8. és 22. között jár le a rendszeres támogatása – például gyógyszertámogatás – vagy bérleti jogviszonya, annak nem kell új pályázatot beadni, automatikusan meghosszabbodik erre a 2 hétre minden.



A március 8-ai újabb zárásokkal kapcsolatos további információkért tekintsék meg videónkat:


Kérjük, egy megosztással segítsenek mindenkihez eljuttatni az új információkat!

További tájékoztatásért kövessék online felületeinket:
regi.bpxv.hu
https://www.facebook.com/budapest15kerulet
https://www.facebook.com/nemethangelabp15

(D.I.)