Menu

Szolidáris Kisnyugdíjasok a természet védelmében

2013.03.26.

A Szolidáris Kisnyugdíjasok Egyesülete 2013. március 19-én nyitotta meg az Újpalotai Közösségi Házban a „Természet védelmében” című fotókiállítását. A kiállítás megnyitóján nagy számban vettek részt látogatók és a természetvédelem iránt érdeklődők. A kiállítást Kelemen Árpád, az Újpalotai Szabadidő Központ vezetője nyitotta meg. Az illegális szemétlerakásokat, az emberi természetpusztítást és hanyagságot bemutató, ám mégis szemet gyönyörködtető természeti környezetet ábrázoló fotókhoz László Tamás polgármester, Bitvai Nándor alpolgármester, és számos önkormányzati képviselő gratulált az alkotóknak Illés Gézának és Illés Norbertnek.

Kedden este a megnyitó alkalmával kellemes zenei aláfestéssel, állófogadással várták a szervezők a nézelődő közönséget, kedvet csinálva tavasz közeledtével a kiserdei sétákhoz, a kerület külső részeinek megismeréséhez.

A kiállítás létrehozásáért köszönet illeti a Szolidáris Kisnyugdíjasok Egyesületének aktív és tettre kész tagjait, az Újpalotai Szabadidő Központ munkatársait, valamint a Pilisi Parkerdőt és a Mezőőr Szolgálatot támogató együttműködéséért

A kiállítás április 5-ig tekinthető meg az Újpalotai Közösségi Házban (Zsókavár u. 15.), annak programjaihoz igazodva.

Letölthető anyagok:

Képgaléria: