Menu

Süteményt készített a 103 éves ünnepelt

2006.05.26.

Május 24-én barátnői és családja körében ünnepelte Varga Józsefné Margit néni, a kerület legidősebb lakója 103. születésnapját.

Margit nénit először a Micimackó óvoda ovisai (Dorkota Andrea, Nagy Zsolt Patrik, Fekete Viktória) köszöntöttek dallal és verssel, majd az önkormányzat és a polgármesteri hivatal nevében Hajdu László polgármester, Marsovszky Györgyné, Szociálpolitikai és Egészségügyi Bizottság elnöke, Kovácsné Márkus Éva, a Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője valamint Baracskay Éva, önkormányzati képviselő, a Micimackó óvoda vezetője kívánt további jó egészséget.
Az Újpalotán élő Margit néni maga sütötte sós süteménnyel köszönte meg a jókívánságokat és azt, hogy kérésének megfelelően az önkormányzat egy mosogatót vásárol neki. Természetesen emellett kapott díszoklevelet, mely arról tanúskodik, hogy Margit néni 103 éves illetve tortát, virágot és pénzjutalmat.
Margit néni örömmel nyugtázta az ünneplést, s láthatóan élvezte ezt a nagy sürgést-forgást. Szerencsére, mind a mai napig mozgékony a „fiatalasszony”, barátnőivel minden hétvégén az Arany Alkony Idősek Otthonába ellátogat, de emellett otthon is süt-főz, illetve sokat beszélget barátnőivel.
További szép éveket kívánunk a honlap olvasói nevében Margit néninek!

Kapcsolódó cikkek:






Képes beszámoló