Menu

Sportszerű köszöntések

2017.12.18.

Az önkormányzat minden esztendőben megrendezi a kerületi sportvezetők, edzők és testnevelők évzáró ünnepségét. Az idei eseményt december 13-án tarották a Hubay Jenő zeneiskola koncerttermében.

A rendezvényen Victorné dr. Kovács Judit alpolgármester köszönte meg a meghívott vendégeknek az egész éves munkát. Ezt követően legelőször az Év Kerületi Sportolója díjat adták át Hárspataki Gábor felnőtt Európa-bajnoki bronzérmes karatésnak, illetve az Év Kiváló Utánpótlásedzője elismerést a mesterének, Fischer Mihálynak.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Majd az idén jubileumukat ünneplő kerületi sportegyesületeket köszöntötték. Tízéves évfordulója alkalmából a Dancing Queen Tánc Sport Egyesület és az Edőcs István Ökölvívó Egyesület, húszéves múltja miatt az AST Sportegyesület és a Fortuna Karate Sportegyesület, 25 éves születésnapja miatt a Victoria Sport Club, harmincéves évfordulója alkalmából a Kavicsos DSE, illetve a kerületi klubok doyenje, a 105 éves Pestújhelyi Sport Club részesült ilyen elismerésben. További részletek az xvmedia.hu oldalon olvashatók.

(Forrás: XV Média, Fotók: XV Média, Nagy Botond)