Menu

SPORT1 a MatávkábelTV XV. kerületi hálózatán

2002.05.03.

Megállapodott az ország második legnagyobb műsorelosztója és a népszerű televíziós csatorna. A SPORT1 az első magyar sportcsatorna, amely nap mint nap, reggel 9 és hajnali 1 óra között a legnépszerűbb hazai és nemzetközi sporteseményeket mutatja be. A megállapodással régi vágya teljesült több ezer XV. kerületi előfizetőnek. A SPORT1 megjelenése a gazdag programválasztékot még teljesebbé teszi.

A SPORT1 műsorkínálatában a labdarúgás legnépszerűbb eseményei között a Bajnokok Ligája, világbajnoki selejtezők, az UEFA-Kupa, valamint az olasz (Serie A), a spanyol (Primera División) és az angol (Premier League), a német (Bundesliga) élvonal, továbbá az Angol Kupa (FA Cup) mérkőzései szerepelnek, de más sportágak legfontosabb sporteseménmyeit is figyelemmel kísérhetik a nézők.
Ízelítőül:
Kézilabda: világbajnokság, európai kupák hazai vonatkozású eseményei, a magyar bajnokság legfontosabb találkozói. Kosárlabda: Euroliga sorozat, Európa-bajnoki döntők, hazai bajnokság legizgalmasabbnak ígérkező összecsapásai, NBA. Jégkorong: az NHL ütközetei a kora őszi kezdettől egészen a trófea átadásáig, a Stanley-kupa nagy döntőjének utolsó pillanatáig. Tenisz: wimbledoni bajnokság, Davis- és Federation-kupa.
A műsorokban jól ismert kommentátorok (Ágai Kiss András, Fülöp László, Gundel Takács Gábor, Gyulai Balázs, Gyulai Miklós, Hajdú B. István, Kaplár F. József, Máté Pál, Rónai Egon, Simon Judit, Horváth Ferenc, Tóth Csaba, és a közelmúlt élsportjának jeles képviselői), valamint a sportszakma elismert egyéniségei (többek között Buttás Pál, Dunai Antal, Gellei Imre, Mocsai Lajos, Nyilasi Tibor, Pálinkás József, Puhl Sándor, Szendrei József, Várhidi Péter, és Zombori Sándor) a SPORT1 szakértőiként tájékoztatják a nézőket az eseményekről.
A MatávkábelTV a műszaki feltételek megteremtésével fokozatosan biztosítja hálózatain a SPORT1 elosztását, ezáltal a SPORT1 rajongóinak táborához egyre több lelkes néző csatlakozhat.

MatávkábelTV Kft.
Mehola üzletház földszint
Tel: 417-0417, Fax: 410-5610
Ingyenesen hívható zöldszám: 06-80-33-55-77