Menu

Sikeresek a Kontyfa SE asztaliteniszezői

2006.04.10.

Az elmúlt hétvégén a Kontyfa Sportiskola Egyesület versenyzői is részt vettek az igazolt versenyzőknek rendezett Országos Diákolimpián a Statisztika Csarnokban, ahol szép sikereket értek el Göröcs Péter edző játékosai.

-A 12 évesek között Piroska Brigitta a második helyen végzett, míg az egy évvel fiatalabbak között harmadik lett Hermann Tímea és Magó Tünde. Hermann Tímeáról és Piroska Brigittáról tudni kell, hogy tavaly még az amatőr diákolimpián vettek részt, ahol Budapestet képviselve az országos döntőn harmadik helyezettek lettek- informált Göröcs Péter.
Barassó Barbara, a Kontyfa Sportiskola Egyesület fiatal igen tehetséges asztaliteniszezőnője, aki EB és VB döntős, mindehhez néhány mondatban hozzátette, hogy mindhárom fiatal játékos a Kontyfa iskola tanulója.
-Piroska Brigitta az 5/b osztályba jár, az újonc (13 évesek) ranglista 11. helyezettje és az Amatőr Budapesti Diákolimpia 3. helyezettje, a TOP 12 meghívottja, Hermann Tímea az 5/a osztály tanulója, az újonc (13 évesek) ranglista 20. helyezettje, a korosztályos ranglista 1. helyezettje, az Amatőr Budapesti Diákolimpia győztese 2004/2005-ben, míg Magó Tünde jelenleg 4/c osztályos tanuló, az újonc (13 évesek) ranglista 23. helyezettje, a korosztályos ranglista 2. helyezettje.

Kapcsolódó cikkek: