Menu

Pályázat

2022.04.12.

Indul a 2022. évi társasházak és szövetkezeti lakóépületek pályázata.

A XV. kerületi Önkormányzat 2022-ben is lehetőséget biztosít a kétlakásos és ennél nagyobb lakásszámú társasházak és szövetkezeti lakóépületek közös tulajdonban álló épületrészeinek, elemeinek felújítási, nagyobb volumenű jókarbantartási munkáinak kamatmentesen visszatérítendő előfinanszírozott kölcsön formájában történő támogatására.


 

A Képviselő-testület a 2022. évi költségvetésében is forrást biztosított a társasházak és szövetkezeti lakóépületek visszatérítendő felújítási, nagyobb volumenű jókarbantartási pályázatának lebonyolításához. A pályázat meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg a felújítás tekintetében 60 millió forint, a nagyobb volumenű jókarbantartási munkák tekintetében pedig 20 millió forint.

 

A pályázatot magyar nyelven egy eredeti, hivatalos képviselő által cégszerűen aláírt példányban 2022. április 15. (péntek) 10 órától 2022. július 29. (péntek) 10 óra véghatáridőig személyesen vagy elektronikusan a palyazatvgf@bpxv.hu e-mail címen egy eredeti példány postai úton (cím: 1153 Budapest, Bocskai utca 1-3.; címzett: Városgazdálkodási Főosztály) történő megküldése mellett lehet benyújtani. A benyújtás a kiírás dátumától a beadásra nyitva álló véghatáridőig folyamatos.

 

Felhívjuk a pályázók szíves figyelmét, hogy a határidőn túl érkezett pályázatokat nem áll módunkban befogadni!

A tartalmilag megfelelő pályázatokról a Képviselő-testület szeptember havi üléséhez kapcsolódó Kerületfejlesztési Bizottság ülésén dönt.

További részletes információt a pályázati kiírásban és a pályázati adatlapon olvashatnak, valamint a következő telefonszámon és e-mail címen – 305-3314, palyazatvgf@bpxv.hu – érdeklődhetnek a Városgazdálkodási Főosztályon.

 

A pályázati csomag ITT tölthető le.

A pályázathoz szükséges dokumentumok az  ügyfélszolgálaton (1153 Bp. Bocskai u. 1-3. – Illyés Gy. utca sarok) is elérhetők, személyesen átvehetők.