Menu

Nyílt fogadóóra a 2020-as kerületi költségvetésről

2020.02.12.

A Kolozsvár utcai eseményen részt vesz Cserdiné Németh Angéla, Hajdu László, valamint az érintett választókerületek képviselői is.

Ismét nyílt fogadóórán várják a kerület vezetői az itt élők személyes véleményét, tapasztalatait. Valamint számtítanak javaslataikra olyan kisebb-nagyobb beruházásokat illetően, amelyet szeretnének megvalósulni látni lakókörnyezeteükben, valamint az egész kerületben – és szeretnék, hogy ezek a beruházások bekerüljenek a XV. kerület 2020-as költségvetésébe.

Résztvevők: Cserdiné Németh Angéla polgármester, Hajdu László országgyűlési képviselő, Király Csaba (7. evk.) és Gyurkó Dániel (8. evk.) önkormányzati képviselők

Időpont: 2020. február 20., 17.30

Helyszín: Kolozsvár utcai Általános Iskola, (1155 Budapest, Kolozsvár utca 1.)

Mint ismert, a képviselő-testületben többséggel rendelkező Mindenki a Tizenötödikért-frakció vezetője, Tóth Imre alpolgármester még decemberben jelentette be, hogy elindulnak a közösségi költségvetési tervezés irányába. Vagyis a Cserdiné Németh Angélát támogató képviselők nem egyszerűen önkormányzati büdzsét szeretnének alkotni, hanem az itt élőkkel közösen elhatározott fejlesztésekben gondolkodnak. „A kétharmadosnál is erősebb többségünk ellenére sem gondoljuk azt, hogy mi mindent jobban tudunk a kerület lakóinál. Legutóbbi frakcióülésünkön arról döntöttünk, hogy az egyéni képviselők február közepéig felkeresik a választókerületükben élőket azzal a céllal, hogy közösen találjuk ki, hogy a XV. kerület jövő évi költségvetésében milyen, az itt élők életét jobbá tévő kiadások és beruházások szerepeljenek” – mondta akkor a frakcióvezető.