Menu

Mozgalmas hónapok-tagtoborzó a Viperáknál

2006.07.04.

Az amerikai foci hívek tudják, hogy ahogy a hónapok telnek, annál többen igyekeznek megismerkedni e ma még hazánkban kevéssé elterjedt sportággal. A North Pest Vipers Amerikai Futball Klub tagjai azonban nap mint nap azon vannak, hogy a kerület határain belül és kívül minél több hívet szerezzenek maguknak.

-A Viperák mozgalmas hónapokon vannak túl- adott tájékoztatást Gógucz Gyula, a Viperák A.F.E. elnöke. Bejárattuk az új pályánkat, csatlakozott hozzánk Martinovics Péter vezetőedző mellé Németh Gyula defense koordinátor. Emellett volt egy bemutató edzésünk a XV.kerületi majálison, egy bemutató mérkőzésünk a Pécs Gringókkal, egy videóklip-forgatáson szerepeltünk, és a II. Magyar Bajnokság döntőjének a levezetésében is tevékenyen részt vettünk. A következő két hétben nyári szünetet tart az egyesület, mindenki kipihenheti sérüléseit, és több időt szánhat most a barátnőjére is- számolt be az eseményekről nevetve az elnök.
Azonban a nyári szünet ideje alatt is várjuk a jelentkezőket a csapatba. Mivel a fejlődő szervezetnek szüksége van a rendszeres testmozgásra, ami a szellemi frissességhez (tanulási készség) is hozzájárul, így a Viperák Amerikai Futball Egyesület Junior szakosztálya felvételt hirdet 12-14 éves korú fiatalok számára. Egyesületünk keretein belül lehetőséget nyújtunk a szabadidő hasznos eltöltésére. A fiatalok heti 2-3 alkalommal felkészült edzők vezette edzéseken vehetnek részt. A felvételnek különösebb feltétele nincsen, bárkit szívesen látunk, aki szeretné kipróbálni magát ebben a sportágban.

Jelentkezéseket, információkéréseket az címen, illetőleg a 20/4337862 vagy 20/4195128 telefonszámokon várunk.
Jelentkezési határidő: 2006. július 15.
Az első edzés várható időpontja: 2006. július 25. 17:00
Helyszíne: BVSC-stadion, XIV. Szőnyi út 2.
Az első alkalommal szívesen látjuk a szülőket is, akik a helyszínen minden felmerülő kérdésre választ kaphatnak.

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó cikkek: