Menu

MEGHÍVÓ -Osztrák cégek keresnek magyar beszállítókat

2006.05.30.

Potenciális magyar beszállítói partnerek felkutatására rendez szakmai találkozót 2006. június 23-án Budapesten az Osztrák Gazdasági Kamara Budapesti Képviselete és a 270 nagyvállalat beszerzési vezetőit tömörítő Osztrák Beszerzési Szövetség (BMÖ).

A Hotel Mercure Budában (1011 Budapest, Bem rkp. 16-19.) várják azon magyar kis- és középvállalatokat, amelyek olyan termelési potenciállal rendelkeznek, hogy nagy ausztriai vállalatokkal hosszú távú beszállítói együttműködést tudnának kialakítani. A legkülönbözőbb ágazatok termékei és szolgáltatásai keresik magyarországi partnereiket.
Az érdeklődő cégek a honlapon regisztrálhatnak, ahol lehetőség nyílik azon osztrák cégek bejelölésére is, amelyekkel kétoldalú tárgyalásokat kívánnak folytatni.
A honlapon a cégek pontos tevékenységi profiljuk megadása után, egyéni igényeiknek megfelelően választhatják ki jövőbeni tárgyaló partnerüket. A kétoldalú megbeszélések összehangolása, a fent említett honlapon a cégek regisztrációját és a partnerek kiválasztását követően automatikusan történik.

A szakmai találkozón való részvételi díj: 125 Euró/cég.
Kérem, hogy a rendezvényről értesítsék tagvállalataikat is.
További kérdések esetén, kérem forduljanak az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának munkatársához: Bukovecz Orsolya (Tel: 461 50 56).