Menu

Meghívó a Csomópont Tehetséggondozó program Arany Violin énekversenyének sajtótájékoztatójára, programnyitójára

2014.03.24.

A Csomópont Program azon túl, hogy felkarolja, támogatja és lehetőséget ad olyan tehetséges fiataloknak, akik valamiért nem felelnek meg a Média által generált elvárásoknak és máshol nem kapnak bemutatkozási lehetőséget. Az Arany Violin Díj egy nemes énekverseny, aminek a zsűrijében napjainkban is aktív, elismert zenészek fognak bekerülni.

A zsűri kiléte a sajtótájékoztató meglepetése, de március 25-én, kedden délelőtt 10.00 órától, az Újpalotai Közéleti Házban megtartandó sajtótájékoztatón erre a titokra is fény derül, ahogy az énekverseny további részleteire is.

Az Arany Violin Díj nem szimplán egy énekverseny. A tehetségen túl számít a versenyen produkált teljesítmény is.
Akik bekerülnek a döntőbe, lehetőséget kapnak a Csomópont Programban is, és a neves zsűri tagjaival közös fellépési lehetőségek várnak rájuk. A legjobb tíz nevező lehetőséget kap egy közös lemez elkészítésére is, melynek anyaga 2014. szeptember 13-án, a Magyar Dal Napja rendezvénysorozat keretein belül, a XV. kerület Fő téren kerül majd bemutatásra.

Az immáron három éve működő Csomópont Program Tehetséggondozó Program már az országos Médiák figyelmét is felhívta magára, így várhatóan az Arany Violin Díj minden eddiginél nagyobb figyelmet kap majd.

Letölthető anyagok: