Menu

Meghalt Csók Rémó kerületi festőművész

2012.08.01.

Gondolom, sokan tudják már, hogy június 29- én éjjel elhunyt Csók Rémó festőművész imádott felesége, Vita, akivel 53 évig élt együtt. A bánatot nem tudta Rémó megemészteni, így Vita „temetését” követően elbúcsúzott, elajándékozta a festőkészletét, ecsetjeit, a festményeit rábízta egyik festőművész barátjára, majd – bár gyermeke, unokái, dédunokái vigyáztak rá – követte feleségét július 19-én az égiek országába, hogy ismét együtt lehessen vele már nem a földi létben.
Ezúton adom közre unokája meghívóját, miután Rémó búcsúlevelében megkért, hogy értesítsem az ismerősöket a halálhírről és a temetés időpontjáról:

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték CSÓK RÉMÓT, életének 88. évében tragikus hirtelenséggel örökre itt hagyott bennünket. Örök világosság fényeskedjen neki!

Szeretett halottunktól 2012.08.04.-én, (szombaton) 10:30 órakor veszünk végső hajós búcsút.

A szertartáson egy szál fehér virággal emlékezünk, amit a vízbe dobunk.

A hajó személyzete fogadja a gyászolókat. Aztán a hajó méltóságteljesen elindul a búcsúztatás helyszínére, a Népsziget déli csücskéhez. A hajó visszatér kiindulási pontjához.

10:30-11 óráig-érkezés
11-12 óráig-szertartás
12-12:30-ig búcsúzás

Megközelíthetőség: (XIII.ker)

A Pesti alsó rakpart utolsó kikötője a Dráva u. – Révész utca közötti szakaszon van. Megközelíthető gépkocsival, továbbá a 3-as metró Dózsa Gy. úti megállójától (vagy a Jászai Mari (Nyugati) téri végállomástól) a 75-ös trolibusszal a Dráva utcai megállóig. Onnan néhány perc gyalog.

Én Csók Ildikó vagyok, Csók Rémó unokája, ha bármilyen kérdésük lenne, kérném forduljanak hozzám vagy édesapámhoz bizalommal.

telefon: (20) 376-2892
e-mail:

idézet:
„Mondta nekik Jézus:
Én vagyok a feltámadás és az élet:
aki hisz énbennem, ha meghal is, él;
és aki csak él és hisz énbennem,
soha meg nem hal.”
János 11, 25-26.

Kapcsolódó cikkek: