Menu

Március 4-én lesz a díjkiosztója a Lázár Ervin rajzpályázatnak

2006.02.18.

A Csokonai Művelődési Házban még november végén, az ANNO programsorozat keretében írták ki a munkatársak a Lázár Ervin rajzpályázatot, melynek díjkiosztója két hét múlva lesz.

-Örömmel vettük, hogy Lázár Ervin rajzpályázatunk felkeltette a gyerekek érdeklődését és ceruzát, papírt, ecsetet ragadtak, hogy elkészítsék egy szabadon választott mese illusztrációját- mondta Tóth Lajos igazgató. A megadott határidőig nagyon sok gyerek küldte be rajzát, egyéb művét. Az ünnepélyes eredményhirdetésen, mint ahogyan azt már előzetesen említettük, a legjobb pályamunkákat 20 kg csokoládéval és a Budapest XV. kerületi Önkormányzat által felajánlott meglepetésekkel jutalmazzuk. Ezen a remélhetőleg kellemes, színes programon egy rendkívüli eseménynek is szem- és fültanuja lehet minden résztvevő. Faltisz Alexandra illusztrátor ugyanis ezen alkalomra írt meséjét Gyulai Líviusz grafikusművész mondja el és mindehhez pedig Lázár Ervin készítette rajzokat, képeket nézhetik meg az érdeklődők. Ezen kívül a jó hangulatot Huzella Péter biztosítja énekelt verseivel, dalaival.
A díjkiosztó ünnepség és a munkákból rendezett kiállítás 2006. március 4-én 10.30-kor kezdődik a Csokonai Művelődési Házban.
-Reméljük, hogy minél több pályázó eljön, elhozzák magukkal szüleiket, barátaikat, felkészítő tanáraikat. Rajtuk kívül természetesen várjuk az érdeklődőket is, ám kérjük, hogy résztvételi szándékát mindenki jelezze vissza március 1-ig a következő telefonszámon: 06-1-307-6191, vagy 307-7285.

Kapcsolódó hírek:

Kapcsolódó oldalak: