Menu

Lendületben az Állásbörze

2019.09.19.

Számtalan, a kerületben (is) működő nagy cég várja a munkát keresőket szeptember 27-én a Sződliget-házban.

Idén is megszervezi állásbörzéjét a XV. Kerületi Önkormányzat és az Újpalotai Család- és Gyermekjóléti Központ. A munkát kínáló kerületi cégek és intézmények 2019. szeptember 27-én, pénteken 11 és 16 óra között a Sződliget-házban (volt Sződliget iskola, XV. kerület, Sződliget utca 24-30.) várják az érdeklődőket. A rendezvényt Németh Angéla, a XV. kerület polgármestere nyitja meg.

Az álláskeresőknek, a váltani akaróknak, az először munkába állni készülő, végzős középiskolásoknak, a még dolgozni akaró nyugdíjasoknak munkajogász, munkaközvetítő cégek, iskola- és nyugdíjas szövetkezetek segítenek eligazodni a munkaerőpiac szövevényes világában. Ott lesznek majd az állásbörzén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szakemberei is, hogy könnyebben megtehessék az első lépéseket, akik vállalkozás beindításán törik a fejüket, vagy már belevágtak, de elakadtak valahol.

A börzére már eddig is nagyon sok a kerületben (is) működő cég jelentkezett, és a lista folyamatosan bővül. Az önkormányzat hivatala, intézményei és gazdasági társaságai, valamint Budapest Főváros Kormányhivatala mellett képviselteti magát a többi között az OBI, a Praktiker, a KFC, a DPD Hungária Kft., a Magyar Posta, a MÁV, a Fővárosi Közterület Fenntartó (FKF), a Globomax Kft., a Peter Müller Haustechnik Kft., a Szántai Árnyékolástechnika, a Teletál  Ételfutár Kft., és még számtalan, a városrészben működő cég.  Minden bemutatkozó önálló standot kap, hogy megismertethesse vállalkozását az érdeklődőkkel, akik akár a helyszínen is jelentkezhetnek a felkínált munkakörökre.