Menu

A műanyag kupak is segítség

2019.02.19.

Átadták a „Gyűjts az életért” program újabb adományait a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Kossuth termében. A civil Ö.T.H.É.T. Egyesület kampányának fővédnöke Németh Angéla polgármester.

Két újabb, a kerületben élő rászoruló családnak adta át az Ö.T.H.É.T. Egyesület (Összefogás Tisztább Humánusabb Élhetőbb Településért) vezetője, illetve a „Gyűjts az életért” kampányhoz csatlakozó cégek képviselője legújabb adományait a Polgármesteri Hivatal Kossuth termében kedden. Makai Ferenc elnök beszámolt arról is, hogy a kampányhoz, amelynek fővédnöke Németh Angéla, a XV. kerület polgármestere, újabb támogató csatlakozott: a Szabó Ervin Könyvtár újpalotai fiókkönyvtára ajándék könyvekkel és ingyenes beiratkozással segít.

Makai Ferenc arra biztatta a rászoruló családokat, merjenek szólni, ha segítségre van szükségük, mert az csak akkor juthat el hozzájuk, ha tudnak róluk, és ezt hangsúlyozta rövid köszöntőjében Németh Angéla polgármester is. A civil szervezet összekapcsolta a rászorulók megsegítését és környezettudatosságot, így a műanyagkupakok a szemét helyett az újrahasznosításban landolnak, az értük érkező összeg pedig rendszeresen oda jut, ahol a legnagyobb szükség van rá. A kupakok mellett pénzadománnyal is lehet segíteni a támogatott családokat a programban, amelyhez a kerület számos cége mellett sok magánember is csatlakozott.

Fotó: XVMedia