Menu

Különleges nyitány

2022.01.25.

Újra megnyitotta kapuit a Csokonai.

Rendkívül különleges estével nyitotta meg újra a kapuit a magyar kultúra napján a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház.
A Soharóza Dalok a kamrából zárt körű előadása nemcsak a karantén időszakában megváltozott étkezési szokásainkat dolgozta fel, hanem ez az este lehetőséget teremtett arra is, hogy az egyik legjobb tokaji borászat, az Erzsébet Pince borait is megkóstolhassák a vendégek.

A nagy sikert aratott eseményen részt vett Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes is.

„A hangokkal, a különböző zenékkel és zajokkal, az emberi testtel és a térrel szabadon játszó és alkotó Soharóza rendhagyó, műfajilag besorolhatatlan előadása az újra leginkább nyitott, szabadon gondolkodó, a kortárs művészetért rajongók számára is rendre okoz meglepetést.

Tekintsék meg az XV.TV videós beszámolóját:

 

 

Mint arról a XV. kerületi Önkorányzat Facebook-odala, valamint a 444.hu hírportál is beszámol, akadt a nézők soraiban olyan, aki nemtetszését fejezte ki az előadás kapcsán. Erről az alábbi posztban olvashatnak:

 

Ha valaki kíváncsi az előadásra, megnézheti a szintén január 22-én nyitott Magyar Zene Házaban, február 13-án. Jegyek az előadásra itt: https://magyarzenehaza.com/esemeny/soharoza-dalok-a-kamrabol

.