Menu

Köszöntötték a kerületi pedagógusokat

2017.06.12.

A hagyományoknak megfelelően a kerületi önkormányzat idén is megrendezte a pedagógusnapi ünnepséget.

A kerület vezetése így akart köszönetet mondani a kerületi pedagógusoknak. A Hubay Jenő zeneiskola Hangversenytermében rendezett ünnepségen az önkormányzat elismerését Hajdu László polgármester tolmácsolta.

Németh Angéla alpolgármester, Hajdu László polgármester, Dr. Pintér Gábor alpolgármester/Fotó: XV Média, Vargosz

Németh Angéla alpolgármester, Hajdu László polgármester, Dr. Pintér Gábor alpolgármester, Kovács Katalin tankerületi igazgató/Fotó: XV Média, Vargosz

Az ünnepi műsort követően idén is díjakat, elismeréseket adtak át. A díjazásból az önkormányzat és a Klebelsberg Észak-Pesti Tankerületi Központ is kivette a részét. Hajdu László polgármester és Kovács Katalin tankerületi igazgató elismerő oklevélben részesítette az intézményvezetőket, majd dr. Pintér Gábor alpolgármester a 20, 25, 30, 35, 40 és 45 éve dolgozó pedagógusokat jutalmazta.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

A „leghűségesebb” pedagógus díját Hajas Lászlóné, a Molnár Viktor Óvoda pedagógusa érdemelte ki, aki 45 év munkaviszonyt követően idén ment nyugdíjba. Köszöntötték a többi nyugdíjba vonuló pedagógust és közalkalmazottat is. Hajdu László polgármester az önkormányzat által alapított az „Év Intézmény Működtetési Dolgozója” elismerést Szepesi Andreának (GMK), az „Év Óvodai Munkát Segítő Alkalmazottja” elismerést Szőcs Lászlónénak (Molnár Viktor Óvoda), az „Év Óvodapedagógusa” díjat Bokáné Balogh Zsuzsannának (Rákospalotai Hetedhét Óvoda) és Halvax Bélánénak (Rákospalotai Kertvárosi Összevont Óvoda) adta át. Az „Év Pedagógusa” kitüntetést Árok Erika (Kossuth iskola), Sebők Irén (Hubay zeneiskola), Vargáné Imre Zsuzsanna (Dózsa gimnázium) és Wittner Edina (Kolozsvár iskola) kapta.