Menu

Köszöntések a testületi ülést megelőzően

2005.12.05.

A november 30-i testületi ülés megkezdését megelőzően a kerületben élő és alkotó az elmúlt időszakban a közélet különböző területein kiemelkedő munkát végzetteket valamint a kitüntetésben részesülteket köszöntötték a képviselők.

Így köszöntésben részesült
-Gyulai Líviusz Kossuth díjas festőművész, aki a Képviselő-testület javaslata alapján a Fővárosi Önkormányzat által adományozott „Budapestért” díjban részesült.

-Szalay Béláné Sebők Éva a Palota Röplabda Sport Club elnöke, kétszázharminchatszoros válogatott, háromszoros olimpikon, 2000-ben az Évszázad Sportolójának választott sportoló, aki szintén a Képviselő-testület javaslata alapján a Fővárosi Önkormányzat által adományozott „Budapestért” díjban részesült.

-Molnár Sándor mk. ezredest, a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnoka, aki nyugdíjba vonul

-Sánta Jánosnét, a Palota Holding Rt. volt vezérigazgatóját, aki sznitén nyugállományba vonul, így a képviselő-testület megköszönte a Palota Holding Rt-nél végzett kiemelkedő szakmai munkáját.

Ugyanezen testületi ülésen köszöntötte a polgármester a genfi kempo világbajnokságon aranyérmet szerzett kerületi fiatalokat: Baier Cintiát, Pelle Norbertet, Semsei Tóth Szabolcsot, Urbán Szabó Gábort és edzőjüket Lovász Gábort, aki szintén aranyéremmel tért haza.