Menu

Kitüntették az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat Elnökét

2017.03.01.
Kapcsolódó fájlok:

2017. február 24-én a Fővárosi Örmény Önkormányzat az Örmény Örökségért ANI TRDAT Emlékéremmel tüntette ki Nuridsány Zoltánnét, a XV. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat elnökét.

A kerületi elnök asszony Nuridsány Zoltán örmény származású festőművész feleségeként került közel az örmény kultúrához, és csaknem 50 éve foglalkozik a művészetekkel, a magyarok és örmények közötti kapcsolatok ápolásával, mind kerületünkben és a fővárosban, mind Magyarországon, mind Erdélyben, mind Örményországban.

Korát meghazudtoló energiával, lelkesedéssel, odaadással végzi nem mindennapi munkáját. Nyugdíjas éveiben is aktívan, tele tervekkel, megvalósításra váró ötletekkel. Minden fiatalnak példát mutat, munkaszeretetével, eredményeivel és azzal a kimagasló színvonallal, amit a kezéből kiadott munkák képviselnek. Munkássága tiszteletet ébreszt a körülötte élőkben, dolgozókban.

A közel 50 éves munkát, valamint a példamutató életet ismerte el a Fővárosi Örmény Önkormányzat az ANI TRADT Emlékéremmel. A kitüntetéshez szeretettel gratulálunk!

Nuridsány Zoltánné laudációját itt töltheti le.