Menu

Kihívás napi programok a XV. kerületben

2003.05.23.

A Magyar Szabadidősport Szövetség idén már 13. alkalommal hirdette meg a Kihívás Napját, mely az elmúlt években a legtöbb lakost megmozgató magyarországi szabadidősport eseménnyé nőtte ki magát. Az eseményre ezúttal május 28-án (szerdán) kerül sor.

Részletes program:

Éjfélkor a Budai II. László Stadionban (rossz idő esetén a Kossuth Nevelési-Oktatási Központban) meghívásos labdarúgó tornával kezdődik a program. Meghívott csapatok: Parlament, Gyermek, Ifjúsági és Sport Minisztérium, XV. kerületi Testnevelők, XV. kerületi Rendőrség, XV. kerületi Önkormányzat.
Felelős: Osváthné Brett Ildikó

8.10 Bocskai u. 1-3. XV. kerületi Polgármesteri Hivatal elől indul a Trabant-tolás a Kinizsi TTK szervezésében és lebonyolításában, és 17 órára Újpalota Fő terére érkezik vissza.
Felelős: Handel Károly

Reggel 8 órától az oktatási-nevelési intézményekben (iskolák, óvodák) zajlanak a sportprogramok az intézmények önálló szervezésében (beküldött program szerint). Kivétel a Dózsa Gimnázium, ahol a program 28-án 12 órakor kezdődik és 29-én 7 óráig tart.
Felelős: testnevelők, óvónők

10 órától nyugdíjasok petanque, darts, szkander, sakk és asztalitenisz versenye a Kontyfa utcai Nyugdíjas Házban. A program nyitott, minden nyugdíjas XV. kerületi lakos benevezhet a helyszínen, 2003. május 23- án 16 óráig.
Felelős: Jenei Gábor

14 órától lábtenisz bajnokság 15 perces játékidővel a Budai II. Stadion (Széchenyi tér 10.) salakos pályáján. Jelentkezés: 2003. május 23-án 15 óráig a 306-4016 telefonszámon, csak amatőröknek!
Felelős: Kiss László

15 órától a Szántóföld úti Sporttelepen kispályás labdarúgó torna 15 perces félidőkkel, maximum 21 óráig. Kizárólag amatőr csapatok jelentkezését várjuk! Tel.: 306-4016
Felelős: Kiss László

15 órától a Károly R. Ker. Szki., Ált. Isk. és Óvoda Sződliget utcai tornacsarnokában röplabda 6 fős csapatokkal a Palota Röplabda Sportclub lebonyolításával. Jelentkezés: 2003. május 23-án 18 óráig a 209-0513 telefonszámon.
Felelős: Szalay Béláné

16 órától-19 óráig félóránként indul a Budai II. Stadion (Széchenyi tér 10.) salakos futópályáján, a „Fuss 15 percet az egészségedért!” program, kortól, nemtől függetlenül 15 perc futás. Többször is teljesíthető. Indítás érkezés szerint.
Felelős: Koleszár László

16 órakor záró sportprogram a szervezők és a polgármesteri hivatal dolgozóinak részvételével. Játékos sportvetélkedő a Szántóföld utcai sporttelepen.
Felelős: Osváthné Brett Ildikó, Lévay Andrea, Szíjjártó Szabóné Török Ágnes, Vida Albertné.

17 órától játékos és extrém sportok Újpalota Fő terén, a Kinizsi TTK szervezésében.
Felelős: Handel Károly

17 órakor kezdődik a BLF Kosárlabda Klub szervezésében a családi kosárgála a Bogáncs utcai iskola tornatermében.
Felelős: Kovács István

Legalább ezen a napon mozogjon 15 percet az egészségéért és a játék öröméért! Bízunk benne, hogy ha kipróbálja, nem fogja abbahagyni!

Felvilágosítás és előzetes jelentkezés a 305-3143 telefonszámon.

A szabadtéri programok az időjárás függvényében kerülnek megrendezésre.