Menu

Kerületi jó ügyekért

2018.09.14.

Jó példák a XV. kerületből: A Palotai Birkózó és Sumo Egyesület

Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata idén is több mint tíz millió forinttal támogatta a kerületi civil szervezetek, egyesületek, alapítványok munkáját.

A Palotai Birkózó és Sum Egyesület 2015-ben alakult meg, és azóta rendszeres sportolási lehetőséget biztosít a kerületben élő fiataloknak. Jelenleg tíz-tizennégy fiatal sportol az egyesületben, amely tagja a Magyar Birkózó Szövetségnek. Edzéseiket a Szent Korona úti Általános Iskolában tartják, ahová 6 éves kortól várják e mozgásfajta szerelmeseit.

Idén az önkormányzati támogatásnak köszönhetően sikerült birkózó szőnyeget vásárolniuk, amely elősegíti, hogy a fiatalok még jobb körülmények között sportoljanak a mindennapokban.

Az Egyesület munkájához hasonló sikerek érdekében Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzatának vezetői a jövőben is támogatni kívánják a kerületi civil szervezetek, egyesületek, alapítványok munkáját.

Az edzésekről további információ kérhető Erdélyi Gyula elnöktől a +36 30 310 9165 telefonszámon vagy e-mailen: palotaibirkozok@gmail.com.