Menu

Kampánynyitó sajtótájékoztató

2018.08.14.

Kampányindító sajtótájékoztatót tartott augusztus 13-án Németh Angéla, a RÁTE és a Magyar Szolidaritás Mozgalom közös polgármesterjelöltje, aki élvezi a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok támogatását is.

Elkezdődött az aláírásgyűjtés az időközi polgármester-választásra a kerületben – jelentette be Németh Angéla, aki a RÁTE és a Magyar Szolidaritás Mozgalom közös jelöltjeként indul a szeptember 30-i időközi választáson és jelenleg a kerület polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármestere.

Az augusztus 13-i kampánynyitó sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy szeretné, ha megmaradna a baloldali vezetés a kerületben, és ezzel országos szinten is meg tudnák állítani a jelenlegi kormányzópárt erősödését. Ehhez pedig kérte a választók és a média támogatását. Németh Angéla arra is kitért, hogy támogatják baloldali pártok, mögé állt a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok, továbbá több civil szervezet is. További részletek az xvmedia.hu oldalon olvashatók.

(Forrás: XV Média, Fotó: XV Média, Nagy Botond)