Menu

Józsi bácsi, Éva néni

2008.06.13.

Egy házaspár, akik több évtizede állnak egymás mellett. Dr. Ódor József, aki az önkormányzatok megalakulása- 1990- óta vesz részt a helyi munkában, míg felesége Éva, szintén több évtizeden át végzett főállású, majd társadalmi munkát a civil szervezetek körében.

Őket köszöntötte születésnapjuk alkalmából Hajdu László polgármester, Szánti Pintér Ottóné a Polgármesteri Titkárság osztályvezetője a hét elején.
-Józsi bácsi a napi feszítő munkában vállal és játszok fontos szerepet mind a mai napig- mondta a polgármester, majd a kerületi önkormányzat és a maga nevében a XV. kerület fejlődése érdekében, különösen a szakterületei: egészségügy, szociálpolitika, lakásgazdálkodás területén kiemelkedő szakmai tevékenységéért születésnapja alkalmából adott át elismerő oklevelet, majd így folytatta:
-Éva néni a Vöröskereszttől kezdve az Idősek Klubjáig dolgozott tevékenyen. Így születésnapja alkalmából fogadja el jókívánságainkat.
Éva néni egy szép csokor virágot kapott, míg a két ünnepelt közösen egy bőségkosarat.
Ódor Éva néni mindkettőjük nevében köszönte meg a jókívánságokat.
-A lakosság, a civilek, az idősek érdekében tettük eddig is és ezután is a dolgunkat- mondta.
Szánti Éva a munkatársak nevében köszöntötte mindkettőjüket.
-Nincs olyan munkatárs, aki ha Józsi bácsihoz fordult kéréssel, kérdéssel, ne kapott volna segítséget. Amikor Éva néni beteg volt, Józsi bácsin is érezhető volt, hogy olyan csendes. Mi biztattuk, hogy minden rendben lesz.
Azért nem egy mindennapi érzés az, hogy egy díszpolgárral dolgozhat együtt az ember- mondta az osztályvezető, majd az ünnepeltek egészségére emelte poharát és kívánta, hogy ahogy a mostani születésnap alkalmával együtt lehetnek, úgy Józsi bácsi 100. születésnapján is együtt koccinthassanak.