Menu

„Jöjjön ki Palotára!” pályázat szerződéseinek ünnepélyes aláírása

2014.11.27.

A Képviselő-testület 667/2014. (VIII. 21.) ök. számú határozatával pályázatot írt ki a XV. kerület közigazgatási területén működő éttermek, vendéglők, sörözők, cukrászdák üzemeltetői részére „Jöjjön ki Palotára!” címmel. A 2014. szeptember 26-ai határidőre több pályázat is érkezett, melyek támogatásáról döntést a Bíráló Bizottság véleményezése alapján, a Pénzügyi és Jogi Bizottság hozott. A támogatás előfinanszírozással, 2014. január 1. és 2015. március 15. közötti időszakban használható fel.

A benyújtott pályázatok elbírálásakor elsőbbséget élveztek azok a tervek, amelyek nem csak elképzeléseket, de konkrét eseményeket írtak le, illetve ahol a pályázó önrészt is vállalt. A pályázatok közül több is kapcsolódik az adventi ünnepkörhöz, a karácsonyi előkészületekhez, de van a kerület múltjának felelevenítésére, illetve egyéb ünnepekre szerveződő rendezvénytervezet is. Ezen kívül több pályázó a kerületi vendéglátóhelyek színvonalát emelő terveket fogalmazott meg.

Pályázatával támogatáshoz jut ezúttal a Rikiki Kft., az Újbor Palota Kft., a Lugas Söröző, a BOR-ÉV Kft., az N. Business 51 Kft., a Hörpentő Söröző, a Húskastély Kft. és a Palotamix programja.

2014. december 4-én, csütörtökön 12.00 órától a Polgármesteri Hivatal Kossuth termében kerül sor a támogatási szerződések ünnepélyes aláírására, melyen Hajdu László polgármester köszönti a pályázat nyerteseit.