Menu

Jó hangulatú Palota Feszt

2004.09.02.

Augusztus 28-án a Rákospalota a Mi Otthonunk Egyesület szervezésében.
Egész napos Palota Feszt volt a Karácsony Benő parkban
A nap folyamán mind a gyerekek, mind a felnőttek találhattak olyan programokat, melyek méltán elnyerhették a tetszésüket.

Dr. Hetyei László önkormányzati képviselő köszöntő mondatait követően Miskolczi Péter népszerű slágereket adott elő szintetizátor kísérettel, majd sportbemutató (kangoo, karate), a 100 Folk Celsius illetve a Bon Bon együttes szórakoztatta a kisebbeket és nagyobbakat. A humorista Ajala ismét mosolygást csalt a nézők arcára, majd következett Bolgár György publicista vezetésével az élő Beszéljük meg… műsor, melyen Avar János, újságíró,elemző, Arató Gergely országgyűlési képviselő, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Keller László, a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi politikai államtitkára, Király Csaba alpolgármester, Árkosi Sándor és Mirilo Milos, önkormányzati képviselő próbált válaszolni a jelenlévő közönség kérdéseire. A kétórás beszélgetés is kevésnek bizonyult, melyen szó volt többek között szociális kérdésekről, az országgyűlési képviselők számának csökkentésének lehetőségéről, a képviselők fizetéséről, a minimálbérről, az üvegzsebről, a miniszterelnök jelöléséről, valamint a kerületben élők problémáiról.
Charlie rövid koncertje után rock and roll táncbemutatóval és karaokee show-val folytatódott a program. Este egy jó hangulatú utcabál várta az akkorra már népes közönséget, majd a tűzijátékban gyönyörködhetett mindenki.
A nap folyamán senki nem maradt éhen és szomjan, hiszen a szervezők virslire, sörre, üdítőre is vendégül látták a közönséget, de lehetett vásárolni igen finom fagyit és sok-sok édességet, enni és innivalót; a gyerekek pedig kipróbálhatták az ugráló várat valamint horgásztudományukat.
Az időjárás pedig kifejezetten kedvezett a programnak: a téren a csodálatos játszótér is megtelt gyerekekkel és felnőttekkel.