Menu

Játékok a táborozóknak

2012.08.19.

Vizér Klára alpolgármester nemcsak politikusként, hanem édesanyaként is fontosnak tartja, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között töltsék el idejüket. Épp ezért nemcsak hivatalos minőségében látogatott el július 11-én kora délután az Ifjúsági és Sportközpont Napközis Táborába, ahol aznap délelőtt vehették birtokba az idejáró diákok az új játszóteret.

-Önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként is azt gondolom, hogy nagyon jó, ha a nyári időszak alatt eljut az ember az önkormányzat által fenntartott táborba, ahol a körülményeket személyesen megtapasztalja. Így látogattam meg a Szántóföld úton található napközis tábort, ahol a közétkeztetéssel kapcsolatos körülményekről is szerettem volna tájékozódni. Az éppen jelenlévő táborvezető vezetett körbe és közben elmondta, hogy a gyerekek nagyon örülnek az új játszótérnek, ahol eltölthetik idejüket, ám játszóeszközük nincs. Úgy véltem, a leggyorsabb megoldás az, ha saját pénzből néhány ezer forintért veszek ilyen homokozó játékokat, melyeket rögtön el is juttatok a helyszínre.
-Megtudtam azt is, hogy az étkezőnél lévő mosdóknál nincs szappan a kézmosáshoz. így a megfelelő higiénia megteremtéséhez folyékony szappant vásároltuk az OMIS Iroda munkatársainak segítségével. A megvett eszközöket pedig dr. Novák Ágnes alpolgármesterrel, valamint a Szociális Bizottság tagjaival, Báthori Erzsi és Dárdai Árpádné önkormányzati képviselőkkel közösen adtam át a táborvezetőnek és a diákoknak másnap. Azt hiszem, ez egy olyan gesztus, melyet az ember időnként megtehet- mondta Vizér Klára.
Az alpolgármester hozzátette, hogy a nyár folyamán szeretne ellátogatni a balatonvilágosi kerületi táborba, és meglátogatja még néhányszor a Szántóföld úti tábort is.