Menu

Játék a füvön és a teremben
(képes beszámoló a cikk végén)

2008.03.28.

Az elmúlt hévégén a hagyományoknak megfelelően sor került a Húsvéti Focitornára, melyen a három nap folyamán a felnőttek, majd a gyerekek- fiúk és lányok- csapatai mérkőztek meg egymással.

Az időjárás ugyan nem volt mindig kegyes a labdarúgókhoz, ám a három napból csupán szombaton kényszerültek a fiúk a Károly Róbert Szakközépiskola Sződliget utcai tornacsarnokába. A másik két napon- pénteken és vasárnap- a Budai II. László Stadion műfüves pályáján pattogott a labda.
Szintén már hagyományos, hogy Hajdu László polgármester és dr. Géczi István az Ifjúsági és Sportközpont igazgatója köszönti a résztvevőket, majd a felnőtt csapatok lépnek pályára. Idén az önkormányzat és a Sportiskola közös csapata mellett a kerületi rendőrség, Okány és Abasár csapata küzdött egymással a kupáért, melyet végül veretlenül a hazai csapat: az önkormányzat- Sportiskola csapata nyert meg.
Mivel másnap az időjárás nem volt oly kegyes a sportolni vágyókhoz, így teremben folytatódott a torna, ahol az U14-es korosztályban a Sportiskola és Okány csapata mellett Detkről érkeztek focisták, valamint a kerület testvérvárosrészéből: Bécs XXIII. kerületéből. Vasárnap pedig majdnem ugyanezekről a helyszínekről érkezett csapatok léptek pályára, csak éppen a másik nem képviselte magát és bővült ki a BVSC focistáival. Ezen a napon azonban már majdnem verőfényes napsütésben lőhették a gólokat a lányok. Mindkét napon a Sportiskola csapata nyerte meg a tornát, a kupát és a helyezetteknek járó elismerést Németh Angéla, a MOS Bizottság elnöke adta át.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó linkek

Képes beszámoló