Menu

IWKU Wadokarate Európa bajnokság

2007.06.14.

A Magyar Rendőrség Vágóhíd u-i sporttelepén megrendezett versenyre az IWKU tagországainak (Ausztria, Anglia, Írország, Románia, stb.) 17 csapata összesen 185 versenyzővel érkezett. Az egyéni és csapat versenyszámokra összesen 310 nevezés érkezett.

A legkeményebb mérkőzéseket az ír és a magyar versenyzők vívták egymással. A Nihon Újpalotai S.E. 12 versenyzővel és egy katacsapattal nevezett a rendezvényre. A kadett lányokból álló katacsapat angol és ír csapatokat megelőzve a 3. helyen végzett.
A versenyzők névsora és eredményeik: Csépe Gábor, György Krisztina (csapatkata III.), Kakucsi Gyula (kumite III.), Kakucsi Roland, Nagy Dávid (kata IV., kumite II.), Nguyen Zoltán (kata IV., kumite II.), Paluska Roland, Raspotnik Olimpia (kata I.), Szécsényi Vivien (kata I., kumite I.), Takács Klaudia (kata IV., kumite I.), Török Tünde ( kata III., csapatkata III.), Watt Vivian (kata IV., kumite III.), Szécsényi Attila Zsolt (kata II.).
Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani a XV kerületi Önkormányzatnak, amely anyagi támogatással is nagymértékben hozzájárult, hogy versenyzőink a rendezvényen részt vehessenek.