Menu

Ismét ünnepelt a Benkő-telep
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.09.17.

Szeptember 14-én és 15-én a Benkő-telepi napok programjainak a hagyományos három helyszín adott otthont: a Klapka utcai óvoda, a Czabán Általános Iskola és az Arany János Idősek Klubja.

Az első nap Ambrus János, a MOS Bizottság elnöke köszöntötte a kicsiket az óvodában és mondta el, hogy ők ugyan nem, de nagyszüleik még emlékeznek Benkő Istvánra, aki szinte az egész életét a kerületben élte le, többek között a református közösség espereseként.
Ambrus János ezután elmondta, hogy a gyerekek perceken belül a Nefelecs Bábszínház Kipkop a fűben című darabját tekinthetik meg, majd délután a Czabán Általános Iskolában sportprogramokkal (sakkverseny, asztalitenisz- és kispályás labdarúgó bajnokság) folytatódik a nap.
Pénteken az Arany János Idősek Klubjában ismét Ambrus János köszöntötte a nyugdíjasokat, majd Tarnai Kiss László nótaműsorára tapsolhatott a közönség. Mielőtt a diétás ételek bemutatójára és kóstolójára került volna sor Kiss Péter miniszter, országgyűlési képviselő is meglátogatta az időseket jó egészséget kívánva nekik.

Kapcsolódó hírek:

Képes beszámoló