Menu

Intelligens Panaszbejelentő Rendszer – új, ingyenes lakossági közszolgáltatás a kerületben

2017.11.18.

XV. kerületi Önkormányzat kiemelkedő célja, hogy minél magasabb színvonalú, könnyen hozzáférhető és modern közszolgáltatásokat biztosítson az itt élő lakosságnak, az itt működő vállalkozásoknak, az itt tevékenykedő civil és szakmai szervezeteknek. Az elmúlt időszakban ezt a célt szolgálta sok fejlesztés, így például a kerületi honlap átalakítása is.

Ma már egyre többet használjuk okos készülékeinket. Van, aki telefonnal, tablettel vásárol, van, aki ezeken keresztül intézi banki ügyeit, vagy éppen céges levelezését. A 21. században ez lassan így természetes. Ahhoz, hogy a változásokhoz igazodjunk, hogy kiszolgáljuk a következő nemzedék igényeit is, a XV. kerületi Polgármesteri Hivatalnak is fejlesztenie, fejlődnie kell. El kell, hogy induljunk egy olyan úton, amely elvezet bennünket az „Okos kerülethez”.  Ezt a célt szolgálja legújabb lakossági fejlesztésünk, ingyenes közszolgáltatásunk, az Intelligens Panaszkezelő Alkalmazásunk is.

A „BUDAPEST XV” okos telefonos alkalmazás célja a kerület lakosságának interaktív bevonása a városkép javításába, valamint a panasz-, probléma bejelentés egyszerűsítése, az ügykezelés gyorsítása.

Az alkalmazásról további részleteket a regi.bpxv.hu/ipr oldalon talál.