Menu

HIRDETMÉNY – a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat fenntartásában működő óvodák és bölcsődék téli ügyeleti rendjéről

2018.11.14.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2018. december 27-től december 28-ig tartó időszakban a kerületi óvodai és bölcsődei feladat-ellátás biztosítása ügyeleti rendben történik. Ezeken a napokon – a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottságának KKB 459/2018. (X.30.) sz. határozata alapján – a többi óvodai feladat-ellátási hely zárva tartása mellett az alábbi három óvoda tart ügyeletet:

  • Rákospalotai Összevont Óvoda Régi Fóti úti Tagóvodája (1152 Budapest, Régi Fóti út 14.),
  • Hétszínvirág Összevont Óvoda Mézes Tagóvodája (1155 Budapest, Wesselényi utca 29.),
  • Újpalotai Összevont Óvoda Napsugár 1. Tagóvodája (1156 Budapest, Nádastó park 1.).

Az Egyesített Bölcsődék a többi bölcsődei feladat-ellátási hely zárva tartása mellett – az igények függvényében – az alábbi egy tagintézménye tart ügyeletet:

  • XV/5-ös bölcsődei tagintézmény (1157 Budapest, Kavicsos köz 6.)

Kérem, hogy amennyiben az ügyeleti rendben történő ellátást kérik, azt gyermekük óvodája, ill. bölcsődéje vezetőjénél jelezzék a 2019. januárra vonatkozó étkezési befizetési napon, de legkésőbb 2018. december 15-ig.

Az ügyeletes feladat-ellátási helyen a fenti napokon hétköznapi munkarend szerint tartanak nyitva.

Az ügyeleti ellátással kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel az intézményvezetőkhöz vagy a Polgármesteri Hivatal Népjóléti és Intézményfelügyeleti Főosztályának munkatársaihoz fordulhatnak.

Budapest, 2018. november  8.

dr. Lamperth Mónika
jegyző