Menu

Hétvégén is nyitott pályák

2013.10.28.

A XV. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete – figyelembe véve az elmúlt évek kedvező lakossági fogadtatását döntött a hétvégén is nyitva tartó sportlétesítmények finanszírozásáról. 2013. november 2-tól 2014. április 26-ig eltérő nyitvatartási rendben öt szabadtéri és három fedett létesítményben fogadják a kerület sportolni vágyó lakosságát.

A kerületünkben eddig megépített 9 műfüves pályából ezúttal öt nyitott pálya várja az érdeklődőket. Szombat délelőtt 9-14 óra között a Szent Korona Általános Iskola, valamint a Dózsa Gimnázium műfüves pályái vannak nyitva. Szombat délután 13-18 óráig a Hartyán Általános Iskola, 14-19 óráig a Kontyfa Iskola műfüves pályái fogadják az érdeklődőket. Vasárnap 9-14 óráig a Czabán Általános Iskola műfüves pályáján lehet focizni. A helyi programszervezők – megfelelő számú csapat esetén – több fordulós bajnokságot, illetve villámtornákat is szervezhetnek.

A Kontyfa Iskolában működő Kontyfa Sportiskola Sportegyesület szombat délutánonként 14-20 óra között várja a ping-pongozókat az egyesület asztalitenisz termében. Ütőt, labdákat és szakmai felügyeletet is biztosítanak.

A nyitott létesítmények használói kötelesek betartani az adott létesítményben érvényes házirendet és szabályokat. Havazás esetén a műfüves pályák zárva tartanak.

Valamennyi nyitott létesítmény használata díjmentes és minden létesítményben térítésmentesen kölcsönözhetőek a sporteszközök. Kérjük az érdeklődőket, hogy sportruházatban érkezzenek. A műfüves pályákon fém talpú és szegecses (csavaros, éles, hegyes) stoplis cipő használata tilos! Mind a tornatermeket, mind a műfüves pályákat csak sportcipőben lehet használni. A létesítményeket minden résztvevő a saját felelősségére veheti igénybe.

Várunk minden érdeklődőt. Kellemes időtöltést, jó sportolást kívánunk.

XV. kerületi Ifjúsági és Sportközpont

Letölthető anyagok: