Menu

Gála a Pólusban

2004.09.17.

Az első napi program Esélyegyenlőségi gálaműsorral folytatódott a Pólus Center színpadán, ahol Hajdu László köszöntötte a résztvevőket és egyben köszönetet mondott a Pólus Center munkatársainak azért, hogy a jótékonysági rendezvényekhez mindig ingyenesen biztosítják a helyet.

A program helyszínén sokan megálltak, hogy megnézzék, meghallgassák a fellépők műsorát, akik közel másfél órán át szórakoztatták a nézőközönséget.
A műsorvezető Andrejszky Zoltán volt, aki először a Roll Dance Kerekesszékes Kombi Táncegyüttes tagjait hívta a színpadra, hogy adják elő a jól ismert palotást. Ezt követően a nézők csak kapkodhatták a fejüket: cigány tánc, mambo, hip-hop, rumba stb. volt látható. majd a mikrofonhoz lépett az „aranytorkú”, ám nem látó Somogyvári Tamás azaz Tomy Wonder, aki főleg nosztalgia dalokat adott elő. Felcsendültek a My way, a Múlnak a gyermekévek és sok egyéb szép dal hangjai. Aztán pár perc erejéig a Viva Voce Kórus varázsolta el a közönséget egy kicsit komolyabb zenei világba és énekelték el a tagok többek között Morley, Lasso, Bárdos Lajos egy-egy darabját. A program végén pedig emléklapot vehettek át a részt vevők ( Lányi Tibor (Roll Dance), Csernyik Balázs (Viva Voce Kórus), Somogyvári Tamás) Szánti Évától, a Polgármesteri Titkárság vezetőjétől.