Menu

Főzőverseny a Sportmajálison

2013.04.24.

A Szántóföld utcai Sporttelepen 2013. május 1-én a több mint 20 sportág mellett az érdeklődők főzőversenyen is kipróbálhatják ügyességüket.

A főzőversenyre nevezők feladata bármilyen, a helyszínen, szabad tűzön elkészített egytál-étel felszolgálása a zsűrinek!
A főzéshez a szervezők, az Északi Fény Természetjáró Egyesület tűzifát biztosít, valamint korlátozott mennyiségben asztalt és székeket is, minden egyébről (beleértve az elegendő asztalt és széket is) a versenyzőknek kell gondoskodniuk.

Nevezni 8.00-9.00 óra között az 5. faháznál, a játszótér mellett lehet a helyszínen. A felszereléseket 8 óráig lehet gépkocsival verseny helyszínére bevinni, utána ki kell állni a parkolóba.
Kóstoló leadására 14.00 óráig kell sort keríteni a nevezés helyszínén, ahol az eredményhirdetés 14.30 órakor következik.

A legfinomabb ételeket főző csapatok oklevelet kapnak, valamint a következő főzéseiket elősegítő tárgyakat!

A TERMÉSZETJÁRÓK asztala is az 5. faháznál lesz, ahol bárki tájékozódhat a kerületben működő egyesületekről, programjaikról. Totó kitöltésével bővítheti ismereteit a sportággal kapcsolatban. A természetjárás gyakorlása a legolcsóbb, nem igényel külön felszerelést, a hegyek, erdők mindig rendelkezésre állnak.

Totó eredményhirdetése is 14.30 órakor lesz.