Menu

Főpolgármesteri látogatás

2021.12.11.

Jó hírekkel érkezett Karácsony Gergely a XV. kerületbe.

Egy jó hangulatú egyeztetésen a kerületünkben járt Karácsony Gergely főpolgármester, akit elkísért Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes is. Jó hírt is hoztak: az Erdőkerülő utca – Zsókavár utca felújításának közbeszerzési kiírására még idén decemberben sor kerül, így 2022 tavaszán elindulhat fejlesztés – olvasható Cserdiné Németh Angéla Facebook-oldalán.

„Hajdu László országgyűlési képviselővel még sok mindenben kértük a Főváros közreműködését – például a Rákos út teljes keresztszelvény átalakítással történő felújításában is -, és az elmúlt években kialakult jó viszonynak köszönhetően joggal bízhatunk abban, hogy néhány tervünk valóra is válik” – derült ki a polgármester posztjából.

Karácsony Gergely főpolgármester szintén a közösségi oldalán számolt be a találkozóról, ahol a következőket írta:„Cserdiné Németh Angélával, XV. polgármesterével átbeszéltük, hogy a kerület 2014-2019 között a teljesen kimaradt a fővárosi útfelújítási programokból, ezért a 2020-2023 útfelújítási programban több XV. kerületi út is sorra fog kerülni. Ilyen például a Deák Ferenc utca, amely már el is készült, továbbá jövő tavasszal indulhat a Zsókavár és az Erdőkerülő utcák felújítása is. Szerencsére a Drégelyvár utca felüljáró felújítása már be is fejeződött, újra használhatják az itt közlekedők.”