Menu

Felhívás az Országgyűlési Választás második fordulójában igazolással szavazók részére

2010.04.14.

Tisztelt Választópolgárok! Budapest Főváros 6.sz. és 23.sz. OEVK-ban az országgyűlési képviselők választásának 1. fordulója érvényes és eredménytelen volt, tehát 2. fordulóra kerül sor.

A fentiek miatt kérem azon választópolgárokat akik a 2. fordulóban a 23. sz. OEVK. 49. sz. szavazókörében kívánnak igazolással szavazni, hogy lehetőség szerint – 2010. április 23-án 12 óráig- keressék fel a Választási Irodát (Budapest, XV. ker. Bocskai utca 1-3.) és kérjék a névjegyzékbe vételüket annak érdekében, hogy a szavazást minél gördülékenyebben tudjuk lebonyolítani. Amennyiben erre nincs lehetőségük, úgy a névjegyzékbe vételre a szavazás helyszínén kerül sor.

Figyelem! A Helyi Választási Iroda Vezetője igazolás alapján nem veszi fel a második forduló névjegyzékébe azt a választópolgárt, aki az első fordulóban olyan egyéni és területi választókerületben szerepelt a névjegyzékben (vagy oda igazolást kapott), ahol az első fordulóban a választás az egyéni választókerületben érvényes és eredményes volt.

dr. Nagy Antal sk.
választási iroda vezető

Letölthető anyagok:

Kapcsolódó anyagok: