Menu

Február 25-én rajtol az NB I. tavaszi idénye

2006.01.23.

Még egy hónap van arra, hogy az NB I-es labdarúgó csapatok felkészülhessenek a tavaszi idényre. Akkor viszont megkezdődik a hajrá egészen június elejéig.

A REAC-ra nem könnyű időszak vár, de a szurkolók a rákospalotaiakkal vannak. Amint a focirajongók tudják, az őszi idényben a REAC a tizenöt mérkőzésből kilencet játszott hazai pályán, a Budai II. László Stadionban, míg idegenben csak hat alkalommal. Most tavasszal azonban főleg az idegen pályákon kell bebizonyítania a játékosoknak, hogy jól védenek, lőnek, hárítanak, cseleznek, passzolnak és legfőképp jó kondícióban vannak. Hazai pályán az elkövetkezendő hónapokban a Kaposvár, a Pápa, a Ferencváros, a Tatabánya, a Pécs valamint a Győri ETO csapatát fogadja a REAC, míg az összes többi meccs idegenben zajlik majd.
Az idény megkezdése előtt nem árt egy kis visszatekintés ahhoz, hogy latolgathassunk, mi várhat ránk a jövőben…A remény természetesen az, hogy a 2006/2007-es idényben ismét az NBI-ben köszönthetjük a rákospalotai csapatot.
A február 25-i kezdésig pedig várnak a felkészülési mérkőzések a csapatra. Reméljük, az akadályokat folyamatosan legyőzik a játékosok.

2005. évi statisztika letöltése:

Kapcsolódó lapok: